Geleide energiebehandeling

Wholism Project 

De behandeling waarmee je dieper met je voelen in contact komt, is in samenwerking met het Wholism Project ontwikkeld en is geheel in lijn met de spelregels van de kosmische dag.

De geleide behandeling is een energetische behandeling die transmuterend werkt. Dit houdt in dat op energetisch niveau blokkades van pijn, verdiet, angst en boosheid met liefde omgeven worden, waardoor ze oplossen en integreren. We werken tijdens de behandeling met de energie van het Wholism Project.
 
Tijdens de geleide energiebehandeling word je begeleid om dieper met je voelen in contact te komen. Je richt je op je ki-punt of krachtpunt, 2 vingers onder je navel, waardoor je gemakkelijker met je diepere voelen in contact komt. Er is verder geen voorbereiding nodig.
 
Je richt je tijdens de behandeling op de thema’s die zich aandienen en je voelt vanuit je ki-punt wat iets met je doet. Je deelt alleen datgene wat je wilt delen. Je doorleeft onder begeleiding het diepere voelen dat zich aandient. Dat brengt je in contact met de stroom van het leven. Het brengt je in ontwikkeling.
 
Als je dieper voelt en je kan overgeven, dan kun je de stukjes verwerken die je vasthouden in het verleden. Vanuit het diepere voelen ga je je weg naar binnen en ont-wikkel je de lagen die je belemmeren. Dit gebeurt door liefdevol je angst tegemoet te treden en je bewust te richten op wat je daarbij voelt.